skip to Main Content

Tjek toiletrullen – før du går i seng

Du har fået en god portion kål, gule ærter eller anden god mad. Det er aften og det er sengetid. Maven rumler lidt. Hvad gør du?

Går du bare i seng og siger god nat? Så kan det være, at natten byder på en ubehagelig overraskelse, som du hurtigt skal reagere på.

For klokken lort vil dit system kræve sin ret og kommandere dig ud på toilettet for at slippe af med den forarbejdede mad.

Du skynder dig ud på toilettet, får sat dig og leveret din ladning, klar til viderebefordring på rensningsanlægget. Nu er det tørretid!

Men hov! der er ET lousy stykke papir tilbage. Slet ikke nok til at klare ærterne. Her er det helt i orden at udbryde SHIT!!! For der er ikke lige noget i nærheden, som du kan bruge. Eller nogen, der kan hjælpe dig.

Resten vil jeg overlade til din fantasi.

Men du havde kunne undgå denne situation med lidt klogskab: Tjek papirbeholdningen inden du går i seng. At være praktiv…

Det’ klogskab!

Dette site er begået af Bjørn Johansen, som til dagligt arbejder med marketing. Det er en skønsom blanding af ting, der absolut skal tages alvorligt og ting, der ikke skal. Du må selv bedømme, hvad der er hvad.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top